- 09.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 8 порцій
- Цукор 1 чайна ложка
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубка
- Борошно пшеничне 500 г.
- Маргарин 30 г.
- Олія оливкова 6 столових ложок
- Дріжджі свіжі 25 г.
- Розмарин за смаком
Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин
- Розвести в теплій воді дріжджі і цукор. Борошно змішати з сіллю, додати розведені дріжджі і розтоплений маргарин і замісити гладке тісто. Накрити тісто чистою тканиною і поставити на 15 хвилин у тепле місце.
- Розкачати тісто в корж, змастити оливковою олією, посипати подрібненим часником і розмарином.
- Випікати в духовці при 180 градусах до готовності.

Готова страва: Піца-коржик