- 09.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Вода 1 л.
- Сіль за смаком
- Петрушка 1
- Часник 1 зубок
- Чебрець за смаком
- Печериці 300 г.
- Цибуля зелена 2 штуки
- Перець чорний мелений за смаком
- Томати у власному соку 300 г.
- Шафран чайна ложка
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Повільно всипати поленту в каструлю з киплячою підсоленою водою, постійно помішуючи. Готувати на слабкому вогні 1-2 хвилини, не перестаючи помішувати.
- Викласти поленту в змащену маслом невисоку форму для запікання (товщина поленти 1-2 см). Дати постояти.
- Обсмажити зубчик часнику і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Гриби вимити, порізати на шматочки, додати в сковороду і обсмажити. У сковороду покласти розім'яті виделкою томати, шафран, посолити, поперчити. Тушкувати на середньому вогні близько 10 хвилин. Петрушку дрібно нарізати і додати в гриби після закінчення гасіння разом з чебрецем.
- Викласти на поленту гриби.

Готова страва: Полента з грибами