- 08.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Пудра цукрова 250 г.
- Цукор ванільний 50 г.
- Яйце куряче 4 штуки
- Лимони 1 штука
- Борошно пшеничне 50 г.
- Мигдаль 150 г.
- Лікер «Амаретто» 2 столові ложки
- Мигдаль пластівці 30 г.
Інструкція Приготування ≈ 105 хвилин
- Бланшируйте мигдаль і подрібніть.
- За допомогою терки зніміть лимонну цедру, лимонний сік відіжміть.
- Збийте яєчні жовтки з цукровою пудрою до густої піни.
- Просійте борошно, з'єднайте з мигдалем і цедрою лимона.
- Збийте яєчні білки з 0,5 чайної ложки лимонного соку. Поступово введіть в білкову масу жовткову суміш. З'єднайте з мигдальною борошном і замісити тісто.
- Прогрійте духовку до 190 градусів. Викладіть тісто у форму для випічки, змащену маслом, і випікайте протягом 40 хвилин. Перевірте готовність бісквіта дерев'яною паличкою.
- Щоб приготувати начинку, порубаєте мигдаль. Злегка обсмажте на сухій сковороді.
- Просійте цукрову пудру і перемішайте з 2 столовими ложками лимонного соку і мигдальним лікером, щоб вийшла глазур. Полийте пиріг глазур'ю і посипте «мигдалевими пелюстками».

Готова страва: Мигдальний торт