- 08.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор 150 г.
- Вода 200 мілілітрів
- Білок яєчний 2 штуки
- Лимони 1 штука
- Манго 2 штуки
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Приготуйте сироп, довівши до кипіння воду і цукор, помішуючи, щоб цукор розчинився. Прокип'ятіть декілька хвилин, потім зніміть з вогню.
- Подрібніть манго в блендері і пропустіть пюре через сито.
- Перемішайте пюре з сиропом. Додайте лимонний сік.
- Додайте в манговую масу яєчні білки, перемішайте і викладіть в контейнер.
- Заморозьте сорбет, не накриваючи кришкою. Періодично перемішуйте, щоб розламати кристали льоду.

Готова страва: Манговий сорбет