- 06.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Зелений горошок заморожений 100 г.
- Яйце куряче 1 штука
- Сіль морська за смаком
- Бекон 150 г.
- Вершки 50 мілілітрів
- Олія оливкова extra virgin 30 г.
- Паста фарфалле (метелики) 350 г.
- Сир пармезан 50 г.
- Перець чорний мелений за смаком
Інструкція Приготування ≈ 35 хвилин
- У каструлі з достатньою кількістю солоної води відваріть пасту протягом 10-12 хвилин. Злийте і залиште.
- Обсмажте бекон в невеликій кількості олії.
- Змішайте пасту з обсмаженим беконом.
- В окремому посуді змішайте вершки, перець, олія. Вбийте яйце і ретельно перемішайте.
- В пасту додайте горошок, сир і вершкову суміш з яйцем. Швидко і ретельно перемішайте поки паста ще гаряча.
Подавати відразу ж!

Готова страва: Фарфалле карбонара з зеленим горошком