- 06.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Яйце куряче 1 штука
- Петрушка за смаком
- Базилік за смаком
- Сухарі панірувальні 100 г.
- Олія оливкова 100 г.
- Сир моцарела міні 300 г.
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Базилік і петрушку помити, обсушити і подрібнити у блендері. Додати яйце і щіпку солі, гарненько збити.
- Кульки моцарелли вийняти з сироватки, обсушити.
- Вмочити по одному кульки спочатку в яйці, потім в сухарях Потім знову в яйці, потім в сухарях.
- У сковороді розігріти оливкову олію. Обсмажувати за раз краще не більше 3-4 кульок, за всіма не встежити.
- Обсмажувати протягом 1 хвилини з кожного боку.
- Покласти на блюдо з паперовими рушниками, щоб стік зайвий жир.
- Подавати теплими. У підсумку вийде близько 50 кульок.

Готова страва: Кульки моцарелли