- 03.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Молоко 115 мілілітрів
- Еспресо доппіо 30 мілілітрів
- Сироп «Карамель» 10 чайних ложок
- Сироп «Зелений Банан» 10 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Наповніть на 3/4 льодом склянку необхідного обсягу.
- Додайте відповідне кількість Бананового та Карамельного сиропів в склянку поверх льоду.
- Налийте холодне молоко в стакан поверх льоду і сиропу, залишивши мінімум 2 см від краю для необхідної кількості порцій еспресо і 1 см піни.
- Збийте молоко. Додай 1 см молочної піни в склянку з молоком.
- Приготуйте порцію еспрессо.
- Додайте відповідне кількість еспресо поверх молока.

Готова страва: Айс Латте Бананова Карамель