- 03.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Яйце куряче 6 штук
- Сіль за смаком
- Картопля молода 500 г.
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Сир козячий 175 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Шніт-цибулю 1
- Спаржа зелена 100 г.
Інструкція Приготування ≈ 35 хвилин
- Порізати картоплю на досить великі шматки (можна не очищати від шкірки) і відварити в киплячій воді протягом 6-8 хвилин. На останні 3 хвилини додати в каструлю спаржу, порізану навпіл. Злити і промити під холодною водою.
- Збити яйця з дрібкою солі і перцю. Додати розкришений сир і дрібно порізану цибулю. Нагріти в сковороді 2 столові ложки оливкової олії, додати картоплю і спаржу і обсмажувати на середньому вогні, залити яйцями і готувати, поки яйця не схопляться.
- Поставити сковороду під гарячий гриль і підрум'янити зверху. Охолоджувати 5 хвилин, порізати на шматочки.
Молода картопля і спаржа ідеально підходять до яєць. Шматочки фети надають цій страві приємний підсолений смак.

Готова страва: Фріттата раннього літа