- 02.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор коричневий 1 столова ложока
- Часник сушений мелений 1 чайна ложка
- Олія оливкова чайна ложка
- Імбир мелений 1 чайна ложка
- Коріандр мелений 1 чайна ложка
- Перець чорний мелений 1 чайна ложка
- Сіль велика 1 чайна ложка
- Філе лосося 700 г.
- Перець чорний запашний мелений чайна ложка
Інструкція
- Розігрійте гриль або мангал.
- У невеликій мисці змішайте цукор, сіль, часник, імбир, перець чорний, коріандр і запашний перець. Змастіть шматок риби оливковою олією і щедро натріть сумішшю спецій. Загорніть в плівку і залиште на 15 хвилин.
- Викладіть рибу на гриль, шкірою вниз, і смажте приблизно 10 хвилин, акуратно перевертаючи, до готовності.

Готова страва: Лосось-пастрами на грилі