- 02.07.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 12 порцій
- Цукор 1 стакан
- Жовток яєчний 12 штук
- Молоко 6 стаканів
- Темний Шоколад 340 г.
- Какао-порошок за смаком
Інструкція Приготування ≈ 200 хвилин
- У великій каструлі змішайте злегка збиті жовтки, 3 склянки молока і цукор. Поставте на дуже маленький вогонь і, збиваючи, нагрівайте, поки маса не загусне. Зніміть з вогню і повільно введіть залишився молоко і половину подрібненого шоколаду. Перемішувати до однорідної маси.
- Охолодіть в холодильнику або поставивши на лід.
- Подрібніть залишився шоколад і додайте в остиглу масу. Перемішайте, перекладіть в контейнер і заморозьте, перемішуючи кожні 30 хвилин.
- Перед подачею посипте какао.

Готова страва: Італійське шоколадне морозиво (Gelato)