- 02.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Яйце куряче 6 штук
- Сіль за смаком
- Молоко 150 мілілітрів
- Олія оливкова 1 столова ложока
- Цукіні 3 штуки
- Сир фета 150 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Листя м'яти 10 г.
Інструкція
- Розігрійте гриль в духовці.
- У мисці добре збийте яйця з молоком. Посоліть і поперчіть.
- Потім додайте натерті на крупній тертці кабачки, нарізану м'яту і половину раскрошенной фети.
- Розігрійте оливкову олію у великій вогнетривкої сковороді. Вилийте яєчну суміш і готуйте на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин, не перемішуючи, майже до готовності.
- Посипте залишилася фетою і поставте під гриль на 2-3 хвилини до повної готовності. Залиште на 3-4 хвилини і поріжте на сегменти.

Готова страва: Фритата з фетою, цукіні і м'ятою