- 01.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубка
- Олія оливкова 50 мілілітрів
- Оцет бальзамічний 2 столові ложки
- Горіхи кедрові 3 столові ложки
- Перець білий мелений за смаком
- Листя кульбаби 700 г.
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Ретельно промийте листя молодих кульбаб і нашаткуйте.
- Обсмажте на сухій сковороді кедрові горіхи і з'єднайте з листям кульбаби.
- Для заправки збийте оливкова олія з бальзамічним оцтом. Додайте подрібнений часник.
- Заправте салат. Посоліть, поперчіть.

Готова страва: Салат з кульбаб