- 01.07.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Крес-салат 1
- Яйце куряче 4 штуки
- Сіль за смаком
- Шпинат 1
- Цибуля зелена 1
- Рукола 1
- Перець чорний мелений за смаком
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Покласти порізаний крупно зелену цибулю в сковороду і обсмажувати до м'якості. Додати порізану зелень і готувати, поки вона злегка не зів'яне.
- Збити яйця з сіллю, перцем і тертим на крупній тертці пармезаном. Влити в сковороду. Готувати на середньому вогні, поки знизу не запечеться.
- Потім поставити під гарячий гриль на кілька хвилин, поки не підніметься. Відразу подавати.

Готова страва: Зелена фріттата