- 30.06.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Масло вершкове 100 г.
- Сіль за смаком
- Яблука 500 г.
- Сир 500 г.
- Перець чорний мелений за смаком
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Взяти яблука, невеликі за розміром і некислі, можна ранетки, очистити їх від шкірки, вирізати серцевиною з допомогою спеціального пристосування. Нарізати тонкими кружечками, покласти в миску. Взяти м'який сир, можна емменталь, нарізати його тонкими скибочками, додати яблука, посолити, поперчити і акуратно перемішати.
- Розтопити на сковорідці 75 р олії, викласти сирно-яблучну масу, іноді помішуючи, дочекатися, поки сир розплавиться. Після цього дати утворитися нижньої скоринки. Перевернути фріттату з допомогою страви, поклавши на сковороду масло, що залишилося, досмажити до скориночки з іншого боку і подавати.

Готова страва: Фрикко (яблучно-сирна фріттата)