- 30.06.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль за смаком
- Морква 3 штуки
- Перець болгарський 2 штуки
- Олія оливкова 500 мілілітрів
- Фенхель 1 штука
- Перець чорний мелений за смаком
- Стебло селери 6 штук
- Перець зелений 1 штука
Інструкція
- Стебло фенхелю нарізати невеликими скибочками на один укус.
- Моркву очистити і нарізати паличками.
- Стебла селери очистити від листя і крупно нарізати.
- Червоний, жовтий і зелений перці нарізати скибочками.
- Налити масло в невелику ємність, додати сіль і мелений чорний перець.
- Поставити ємність у середину великого блюда або на піднос, розкласти по краю нарізаний перець, чергуючи кольору, а так само зелень і інші овочі.
- Їдять зелень і овочі, умочуючи їх в масло.

Готова страва: Пинцимонио