- 30.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубка
- Олія оливкова за смаком
- Цукіні 4 штуки
- Оцет бальзамічний стакан
- Перець чорний мелений за смаком
- Листя м'яти стакан
Інструкція
- Поріжте цукіні тонкими довгими смужками і обсмажте на добре розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки. Просушіть на паперовому рушнику і перекладіть на блюдо.
- У мисці змішайте 0,25 склянки нарізаної м'яти, оцет і подрібнений часник. Полийте цукіні і відправте на деякий час в холодильник. Перед подачею залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі і подавайте.
Цукіні можна посмажити на мангалі або грилі, злегка змастити оливковою олією.

Готова страва: Мариновані цукіні з часником і м'ятою (Zucchini a Scapece)