- 29.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Салат корн 100 г.
- Сіль за смаком
- Лимони штука
- Шинка пармська 100 г.
- Олія оливкова extra virgin 2 столові ложки
- Рукола 100 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Мускусна диня 200 г.
- Майоран свіжий 1 стебло
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Диню розрізати навпіл і вийняти насіння. Спеціальною ложкою для фруктів вийняти м'якоть дині, щоб вийшли кульки (або диню нарізати кубиками).
- Сыровяленную шинку нарізати тонкими смужками.
- Рукколу і салат корн вимити і розкласти на блюді. Вичавити сік половини лимона, змішати його з оливковою олією, посолити і поперчити. Викласти на листя салату кульки дині, смужки шинки, полити заправкою. Посипати салат листочками майорану або базиліка.

Готова страва: Італійський салат з динею