- 26.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Вода мінеральна за смаком
- Сіль за смаком
- Цибуля-порей 1 штука
- Шпинат 300 г.
- Олія оливкова 8 столових ложок
- Сир фета 400 г.
- Сир вершковий 350 г.
- Гриби сушені 30 г.
- Чебрець свіжий за смаком
- Борошно грубого помелу 400 г.
Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин
- Борошно висипати в глибоку миску, додати дрібку солі і масло. Поступово додаючи необхідну кількість води, замісити пластичне тісто.
- В окрему миску натерти на крупній тертці сир. Подрібнити шпинат і цибулю-порей, вмішати в сир.
- У ступці потовкти сіль, чебрець і сушені гриби. Додати в начинку і добре перемішати. Дати постояти кілька хвилин.
- На робочій поверхні тонко розкачати тісто і нарізати з допомогою форми для виготовлення італійських пельменів равіолі бажаної форми. На кожен гурток тесту викласти по повній чайній ложці начинки.
- Помістити равіолі в пароварку і готувати 15 хвилин. Подавати на підігрітих стравах, гарнірувати сумішшю з консервованих бобів, кукурудзи, томатним соусом або песто.
P.s Якщо під рукою немає форми для вирізання равіолі, можна використовувати звичайний стакан. На середину кожного вирізаного гуртка потрібно викласти таку ж або трохи більшу кількість начинки, краї тіста закріпити вручну. Завдяки великому вмісту ферментів і білка, сир чудово нормалізує обмін речовин і відновлює сили. Дієтологи радять включати в раціон сир людям, які дотримуються різних дієт.

Готова страва: Равіолі з сиром