- 25.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Суміш салатних листків 150 г.
- Сіль за смаком
- Часник 1 зубок
- Сухарі панірувальні 10 г.
- Олія оливкова 2 столові ложки
- Апельсини 1 штука
- Томатна Паста 1 столова ложока
- Палички кориці 1 штука
- Вино червоне 100 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Філе тунця 300 г.
- Лавровий лист свіжий 3 штуки
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Цибулю, часник і цедру апельсина дрібно нарізати і кинути на розігріту з оливковою олією сковороду. Додати лаврове листя і корицю, пасерувати п'ять-десять хвилин.
- Відправити на сковороду і філе тунця (цілком або нарізаним на шматочки), посолити і поперчити за смаком, обсмажити з усіх боків і вийняти.
- Влити в сковороду червоне столове вино, покласти томатну пасту. Дати вину випарується, додати тунця, нарізаного на шматки, підігріти. Перед подачею посипати підрум'яненими на сковороді панірувальними сухарями і прикрасити сумішшю салатних листя і цедрою апельсина.

Готова страва: Рагу з тунця