- 24.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 5 порцій
- Цукор 1 столова ложока
- Вода 250 мілілітрів
- Сіль 10 г.
- Прошутто 200 г.
- Борошно пшеничне 500 г.
- Олія оливкова 50 мілілітрів
- Дріжджі сухі 10 г.
- Семола 50 г.
Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин
- У воді розвести дріжджі, сіль, цукор. Влити оливкову олію, і поступово всипати борошно, вимішуючи еластичне тісто.
- На робочій поверхні розсипати семолу, розкачати тісто товщиною три сантиметри і нарізати ножем на невеликі шматочки.
- Кожну частину тіста розкачати в тонку трубочку і викласти на деко, запікати в духовій шафі Hotpoint-Ariston при температурі 220 градусів близько 15 хвилин.
- Остудити гріссіні і кожну паличку загорнути в прошутто.

Готова страва: Гріссіні з сировяленой шинкою