- 23.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Цукор 150 г.
- Яйце куряче 3 штуки
- Вершки 35%-ві 300 мілілітрів
- Ягоди свіжі 100 г.
- Темний Шоколад 150 г.
- М'ята свіжа за смаком
- Сироп ягідний за смаком
Інструкція Приготування ≈ 270 хвилин
- Натерти шоколад на крупній тертці.
- Відокремити білки від жовтків. Цукор розділити навпіл, першу половину додати в білки, другу в жовтки і збити по черзі обидві маси.
- Збити вершки в окремій чаші.
- Змішати натертий шоколад, збиті вершки, білки і жовтки з цукром і прибрати в морозилку на 3-4 години.
- Через 3-4 години вийняти морозиво з холодильника і за допомогою ложки для морозива скачати дві кульки, викласти на тарілку.
- Полити морозиво сиропом, додати ягоди і прикрасити м'ятою.

Готова страва: Шоколадне семіфредо