- 22.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Цибуля ріпчаста головка
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубка
- Морква 1 штука
- Олія оливкова стакан
- Цибуля червоний стакан
- Квасоля біла 500 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Петрушка рубана стакан
- Розмарин свіжий 1 стебло
- Оцет винний червоний 4 столові ложки
- Стебло селери 1 штука
- Сода за смаком
Інструкція
- Насипте суху квасолю в миску і залийте холодною водою. Додайте щіпку соди, перемішайте і залиште на 12 годин.
- Злийте квасоля і перекладіть в каструлю. Залийте водою і додайте розрізані навпіл моркву, розрізану навпіл селера і гілочку розмарину. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть до м'якості. Злийте і вийміть овочі і розмарин.
- Перекладіть в миску і, поки квасоля тепла, додайте оливкову олію, оцет, подрібнений часник, дрібно нарізану цибулю і петрушку. Посоліть і поперчіть. Добре перемішайте і подавайте кімнатної температури.

Готова страва: Італійський салат з білої квасолі та червоної цибулі