- 22.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Цукор 1 стакан
- Сіль за смаком
- Олія рослинна 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне 1 стакан
- Сметана 2 столові ложки
- Ванілін чайна ложка
- Вино червоне сухе 50 мілілітрів
- Розпушувач штука
Інструкція Приготування ≈ 45 хвилин
- Вино змішати зі сметаною, цукром і сіллю до повного розчинення цукру. Додати масло. Просіяне борошно перемішати з розпушувачем і ваніліном і невеликими порціями ввести в раніше приготовлену суміш.
- Замісити досить круте тісто і зліпити з нього поліно на папері для випічки, згладивши нерівності вологою долонею.
- Випікати 20 хвилин при 170°С.
- Гаряче поліно дуже гострим ножем розрізати на скибочки. Скибочки підсушити 15-20 хвилин у духовці.

Готова страва: Рожеве біскотті