- 22.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 3 порцій
- Яйце куряче 3 штуки
- Капуста брокколі 200 г.
- Креветки варені очищені 300 г.
- Сир пармезан тертий 100 столових ложок
- Борошно грубого помелу 300 г.
- Вершки 20%-ві 200 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 80 хвилин
- Перш за все, вам знадобиться борошно з твердих сортів пшениці і яйця в пропорції 3 яйця на 300 гр борошна (розраховуючи на 3 персони). Висипте борошно гіркою у велику миску. У центрі гірки зробіть невелике заглиблення і розбийте в нього яйця. Перемішайте і замісіть тісто. Тісто треба розкачати тонкими пластами, нарізати прямокутниками 10 на 6 см і відкласти в сторону.
- Приготуйте начинку. Відваріть креветки. Подрібніть в блендері і посоліть за смаком. Спеції вітаються, але не переборщіть! Тепер загортаємо подрібнені креветки в тісто, обвалюємо в борошні і варимо близько десяти хвилин.
- Родзинка цієї страви - вершковий соус. Без нього страва вийде смачним, тому зверніть на це особливу увагу. У блендері перетріть брокколі (не відварену) з 50 мл вершків.
- Розігрійте сковорідку і вилийте в неї вершки. Коли вони почнуть кипіти додайте в них перетерту брокколі і тертий сир пармезан. Помішуйте соус - він повинен перетворитися в однорідну зеленувату масу.
- Подавайте на стіл в гарячому вигляді і насолоджуйтеся!





Готова страва: Макарони-карамельки в вершковому соусі