- 19.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 8 порцій
- Мед 2 столові ложки
- Цукор 175 г.
- Цукор ванільний 2 штуки
- Вода 2 столові ложки
- Масло вершкове 150 г.
- Сіль за смаком
- Борошно пшеничне 200 г.
- Вершки 250 мілілітрів
- Мигдаль 200 г.
- Розпушувач чайна ложка
- Горіхи лісові 200 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Ретельно перемішати всі інгредієнти для приготування основи і викласти суміш на змащений маслом деко. Випікати 10 хв у духовці, розігрітій до 200°С.
- Тим часом приготувати карамель. Для цього розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром, додати мед, ванільний цукор, вершки, подрібнені мигдаль і лісові горіхи. Тонким шаром викласти масу на випечений корж і знову поставити деко в духовку на 10 хвилин. Потім розрізати корж на квадратики.

Готова страва: Флорентійське печиво з лісовими горіхами