- 19.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Пудра цукрова 325 г.
- Масло вершкове 150 г.
- Жовток яєчний 1 штука
- Молоко 1 столова ложока
- Борошно пшеничне 300 г.
- Кориця чайна ложка
- Гвоздика за смаком
- Вино біле 2 столові ложки
- Джем сливовий 50 г.
- Ром білий 4 столові ложки
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- Змішати борошно, масло в шматочках, 125 грам цукрової пудри, жовток, молоко, вино, ром, корицю і гвоздику і сливовий джем. Замісити однорідне тісто, загорнути в плівку і охолоджувати 60 хв.
- Розкачати тісто в пласт товщиною 4 мм і вирізати печиво бажаної форми.
- Випікати на листі, покритому папером для випікання, 10 хвилин при 180°С. Готове печиво остудити.

Готова страва: Сливове печиво