- 17.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 6 порцій
- Цукор за смаком
- Масло вершкове 200 г.
- Цибуля ріпчаста 6 г.
- Сіль за смаком
- Петрушка за смаком
- Помідори 3 штуки
- Борошно пшеничне 2 стакани
- Сметана 200 г.
- Сир 200 г.
Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин
- Замісити тісто і залишити на 20 хвилин.
- Тісто розкачати у вигляді прямокутника за розміром дека, поверхню змастити жовтком.
- Нарізати цибулю скибочками і обсмажити на вершковому маслі.
- Кожну частину розкачати у вигляді тонкого гуртка, покласти на деко, поверхня тіста змастити жовтком, покласти в центр викласти гуртки помідора, посолити, навколо розмістити скибочки цибулі, злегка підсмаженого з обох сторін, по краю - кубики сиру.
- Випікати в гарячій духовці 25 - 30 хвилин.
