- 17.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 4 порцій
- Масло вершкове 100 г.
- Сіль за смаком
- Олія оливкова 300 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Філе анчоуса 12 штук
Інструкція
- У сковороду налити оливкову олію, додати часник, анчоуси. Тримати на слабкому вогні, постійно помішуючи.
- Додати, збиваючи вінчиком 2/3 вершкового масла (порізати кубиками). Коли масло розпуститься, зняти з вогню. Додати ще кілька шматочків масла і збивати, поки весь вміст сковороди не перетвориться в однорідну масу.
- Спробуйте. Щоб пом'якшити смак, додайте, збиваючи, масло (за бажанням).
- Перекласти в тарілку і поставити на вогонь, щоб соус не остигав.
