- 16.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль морська за смаком
- Олія оливкова 10 мілілітрів
- Помідори черрі 50 г.
- Бальзамічний Крем 5 мілілітрів
- Ікра летючої риби за смаком
- Тунець 100 г.
- Рукола 40 г.
- Сир грана-падано 10 г.
- Часникове Масло 10 мілілітрів
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Рукколу перебрати, видалити товсті стебла. Перекласти в миску і заправити оливковою олією і сіллю.
- Черрі розрізати навпіл.
- Тунець посолити і поперчити, обсмажити на часниковому маслі з двох боків до середньої готовності (medium rare - рожевий всередині), нарізати тонкими скибочками.
- Сир натерти тонкими скибочками.
- Листя руколи викласти в центр тарілки, по колу викласти нарізаного тунця, полити бальзамічним кремом, зверху посипати тертим сиром і ікрою летючої риби.
