- 15.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Цукор 1 чайна ложка
- Цибуля ріпчаста 2 головки
- Сіль за смаком
- Олія рослинна 4 столові ложки
- Сік лимонний 3 столові ложки
- Помідори 2 штуки
- Імбир 1 шматок
- Каррі 1 чайна ложка
- Мідії 8 штук
- Коріння 100 г.
- Сардини 1 штука
- Барабулька 1 штука
- Вино біле сухе 100 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Горілка 20 мілілітрів
- Бульйон рибний 800 мілілітрів
- Шафран за смаком
- Філе риби 150 г.
Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин
- Рибу промити, барабульку очистити від кісток (кістки зберегти), розрізати впоперек на 2 частини, сардини нарізати шматочками. Овочі для супу (можна взяти моркву, селеру) і помідори вимити, почистити. Цибулю і імбир очистити. Всі овочі дрібно нарізати і згасити в двох столових ложках рослинного масла.
- Мідії вимити, почистити, відкриті раковини викинути. Кістки барабульки і каррі додати в овочі і згасити, влити вино, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати ще 10 хвилин.
- Рибне філе вимити, нарізати великими шматками і скропити соком лимона, злегка посолити і поперчити. Барабульку, рибне філе і сардини обсмажувати в останньому рослинному маслі протягом 5 хвилин. В цей час вийняти мідії з супу і протерти його через сито разом з овочами. Приправити сіллю, цукром, перцем і додати шафран.
- Рибу і мідії покласти в суп, дати постояти 2-3 хвилини, при бажанні додати в суп горілку або анісовий лікер.
