- 15.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль морська за смаком
- Часник 2 зубка
- Перець чилі штука
- Олія оливкова extra virgin 3 столові ложки
- Помідори черрі 2 стакани
- Цукіні 500 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Листя базиліка 2 столові ложки
- Петрушка рубана 2 столові ложки
- Орегано листя свіжі 2 столові ложки
- Гарбуз сквош 500 г.
Інструкція
- Наріжте кабачки і гарбузи тонкими кружальцями. Черрі розрізати навпіл.
- Розігрійте оливкову олію в сковороді на середньому вогні і додайте нарізаний гарбуз і цукіні. Готуйте, акуратно помішуючи, до м'якості.
- Потім додайте подрібнений часник, черрі і нарізані трави. Перемішайте і готуйте, поки помідори не стануть м'якими. Посоліть і поперчіть і подавайте теплим або кімнатної температури.
