Галетас Gullón (англійська: Gullón Cookies ) є іспанської компанією харчової промисловості, присвячена виробництву крекерів і печива . Заснована в 1892 році в Агілар - де - Кампоо в провінції Паленсія в оточенні полів пшениці, Gullón є провідним виробником печива в Іспанії. У 2009 році він мав річний обсяг виробництва 102 млн кг, а оборот в 163 млн євро, а в 2014 році з оборотом в 286,6 млн євро.
Gullón має дві виробничі фабрики; в Агілар - де - Кампоо, другий Gullón II , розташований поруч з автомагістраллю Кантабрії-Месета і відкритий в 2003 році, займає площу 100000 м2, і є найбільшим бісквітна фабрика в Європі.
Генеральний директор Gullon's і керуючий директор з 1983 року були Марія Тереза Родрігес Сайнс-Росас, який захищає політику реінвестування прибутку і виділяє майже 2% від обороту по інтенсивності R & D проектів.
Більшість співробітників Gullón є від Агілар-де-Кампоо та інших прилеглих міст, таких як Cervera, Herrera або Гуардо, в Паленсія; або Reinosa і Сантандер. Gullon представлена в Сполучених Штатах на основі Florida Jurakan International Corporation.
В даний час це компанія з виробництва бісквіта з найбільшою різноманітністю продуктів та лідирує в сегменті охорони здоров'я. Постійне розширення потужностей, створення нових виробничих ліній із найсучаснішим обладнанням та найсучаснішою технологією або застосування науково-дослідних робіт у розробці нових виробів є результатом постійних інвестицій, які сприяють зростанню вироблення бісквіта.
Гуллон підтримує постійну співпрацю з технологічними центрами, університетами, міністерствами та організаціями Європейського Союзу при розробці дослідницьких проектів, орієнтованих на розробку нових здорових продуктів та вдосконалення виробничих процесів.
Від печива з цільного зерна до печива сьогодні
Слідуючи наміченим темпом, у 1986 році ми виготовили перше печиво, виготовлене з рослинними оліями, саме завдяки цим змінам ми дозволили дослідити та збільшити асортимент печива з цільного зерна, зернових та волокон .
Після еволюції та зусиль, які ми докладали, світле печиво було створене у 2000 році, виготовлене без солі та без додавання цукру.
У 2002 році народилося печиво без цукрів і без доданих цукрів, Diet Nature, сьогодні під цим діапазоном ми маємо 22 різні види печива, чудова родина!
Минули роки, і це було в 2007 році, коли ми вирішили випустити на ринок печиво з інгредієнтами з органічного землеробства, Марія БІО. Перше печиво в асортименті BIO, і перше, яке ми виготовляємо без лактози, без горіхів, без яєць і без сої. Також у 2011 р. Без алергенів, але слідуючи іншим напрямкам, у 2011 році ми створили Марію без глютену, асортимент печива, яке вже виросло.
Ми ніколи не забуваємо дітей, ми прагнемо забезпечити варіанти печива якісними інгредієнтами, і ось у 2013 році ми виготовили печиво по столовій ложці для дітей, Mini Cereal Dibus. А потім печиво Tuestis, цікаве розмаїття.
Це кілька мазків еволюції та твору минулого та сьогодення, присвячених розробці цього солодкого.