Текіла — міцний 38% - 40% напій з соку серццевини блакитної агави. Справжня текіла витримана у дубових бочках , вирізняється терміном витримки. Reposado натягує аромату дуба від двох місяців до року, а Anejo - від року до десяти. Найякіснішою текіла стає у 4-5 літньому віці. Існує 2 види текіли. Срібна (Blanco) - прозора, її розливають у пляшки одразу ж після дистиляції без витримки та золота (Joven) - із додаванням жовтого барвника.
Історія текіли почалася з завоюванням іспанськими солдатами далеких мексиканських колоній. Перебої з постачанням змусили солдат експерементувати. Пізніше іспанці зрозуміли, яка комерційна вигода може бути для них від продажу спиртних напоїв звиклим до спиртного індіанцям.
Процес виготовлення - до соку агави додається цукор в пропорції 1:8 по вазі. уміш вистоюється чотири дні, потім суміш іде на перегонку. Кінцевий продукт виходить лише після другої перегонки.
Знавці п'ють текілу винятково у чистому вигляді. Після чарки іде щіпка солі, змішана з перцем та іншими спеціями. Замість солі можна посмоктати шматочок лайму. Гурмани спочатку їдять лимон, потім текілу, і закінчують сіллю.
Наш магазин пропонує великий асортимент текіли імпортованої з Італії. Наша напій високої якості та з хорошими відгуками. На наших прилавках немає підробок! Тільки оригінал! А ціни на нашу текілу приємно Вас здивують.
Пляшка текіли вдалий подарунок для дорогої людини.