Пиво Volfas Engelman 1410 Tamsusis має темно-коричневий кольор з мідним відливом та світло-бежевою пінною шапкою. Аромат пива демонструє тони темного солоду, карамелі та фруктів. Смак пива розкривається злегка солодкими, підсмажено-солодовими та фруктовими нотками, що перетікають у приємну хмелеву гіркуватість. Цей коричневий ель був вперше зварений у 2010 році на честь 600-річчя битви під Грюнвальдом. Для його виготовлення використовуються англійські штами дріжджів, що ферментують майбутній напій за температури від 14 до 25 °C. Результатом такої технології стає приємний солодкуватий смак із нюансами солоду та фруктів, збалансований щедрою порцією хмелю. Пивоварня Volfas була заснована в середині ХІХ століття Рафаїласом Вольфасом. Підприємство розташувалося у передмісті Каунаса, і вже 1853 року стало однією з перших індустріальних пивоварень у східному балтійському регіоні. До кінця століття біля кармелітської церкви в Каунасі розпочав роботу попередник броварні Engelman, який належав Фернінанду Енгельману. У 1894 році син Рафаїласа, Ізерас Берас Вольфас, і його бізнес-партнер Соловейцікас викупили її та приєднали до своєї компанії, яка змінила назву на Volfas Engelman. Продукція фірми завоювала популярність далеко за межами Каунасу, отримуючи дипломи та медалі на міжнародних виставках.