У цій категорії немає товарів.

Сир можна назвати чи не одним з найпотрібніших і завжди актуальних продуктів, які неодмінно повинні бути присутніми в кожному холодильнику. Він незмінно є основою салатів, закусок і десертів, що так полюбилися не тільки на його батьківщині Італії, але і в Україні. Сири міцно зайняли достойне місце в списку найбільш видатних і відомих страв національної італійської кухні. В Італії роблять близько 500 різновидів сиру, але ми розповімо про м’які італійські сири, про те, як і де їх виробляють і з чим подають на стіл.  Тривалість виробництва м’яких сирів займає від декількох годин до декількох днів. Власне кажучи- це сири, які не потребують витримки. Один з найбільш відомих м’яких сирів- це моцарелла. Цей найніжніший сир з кислуватим присмаком виробляється з молока чорних буйволиць і корів протягом століть. Перша згадка про цей сорт сиру датується 1570 роком. І з'явився цей сир ніде інше, як при Папському дворі. Однак і після закінчення століть, він все ж так само, користується популярністю. Сьогодні моцарелла виготовляється в регіоні Кампанія (Campania) і продається плаваючою у власному соку. Вважається, що цей сорт сиру повинен містити велику кількість вологи, інакше він втратить весь свій смак. Найчастіше моцарелу використовують в якості закуски, додають в піцу, пироги, запіканки, а також в м'ясні страви. У нашому інтернет-магазині “Pesto” представленні такі м’які сири, як: Моцарелла, Philadelphia, Scamorza, сир трикутниками Formaggino. Скористайтесь можливістю і придбайте у нас м’які італійські сири за доступними цінами. Надихайтесь Італією!

Переглянуті товари
Оливкова олія Mantova extra vergine (спрей) 400 мл
U86842

Оливкова олія Mantova extra vergine (спрей) 400 мл

Оливкова олія спрей першого холодного віджиму Mantova. Велика пляшечка. Олія - спрей популярний прод..
398грн 425грн
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі