Уточнити Пошук
Крем-сир Philadelphia Milka 150 г
Крем-сир з часником та травами Sovia 200 г
Сир Cuor di Mix 70г
Сир Gouda Swiatowid 400г
Сир Mozzarella дві кульки 250г
Сир Parmigiano reggiano 30m стік 100г
Сир Philadelphia krauter balance травяний баланс 175г
Сир Philadelphia паприка на грилі 175г
Сир Sapori Dintorni parmigiano reggiano DOP тертий 60г
Сир гауда Pilos, нарізаний 500 г
Сир Гауда-Едам порційний (2*250г) 500 г
Сир мякий Sovia queso natural 300г
Сир пармезан Caseifici Granterre Parmigiano Reggiano Bio 20 місяців 150 г
Сир пармезан Caseifici Granterre Parmigiano Reggiano Bio 200 г
Сир пармезан Delivida Parmigiano Reggiano 12 місяців 125 г
Сир пармезан Marca Italia Parmigiano Reggiano DOP 24 місяці 150 г
Сир пармезан Parmareggio BIO тертий 50 г
Сир пармезан Parmareggio Montagna 24 місяця 250 г
Сир пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano 12 місяців 125 г
Сир пармезан Parmareggio Parmigiano reggiano 22 місяці 250 г
Сир пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano Bio 150 г
Сир пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano Snack 12 місяців 17 г
Сир пармезан Parmareggio тертий 250 г
Сир пармезан Parmigiano reggiano 30 місяців 250 г

Італійські сири
Багатогранна італійська кухня, яка вона? Відповідаємо – неперевершена, витончена, особлива. Не останнє місце займають в ній сири. Ці по істині королівські делікатеси здатні перетворити звичайний сніданок в свято, а свято в бенкет.
Коротко з історії
Римські майстри прирівнювали сироваріння до високого мистецтва. Цей процес був настільки тонким і таємним, що спочатку був доступний тільки забезпеченим верствам населення. Потім, в силу історичних подій, на території минулої Римської імперії почало процвітати фермерство. І готувати сири почали всі.
Італійські чи українські?
Часто виробники сиру наголошують: «Щоб спробувати цей продукт, не треба їхати до Італії». І це так, адже купити сири з Італії можна в Україні. Звичайно, українські сироварні переймають досвід у своїх закордонних колег, проходять стажування, бачать «живе» приготування, але все ж таки неповторний смак сиру закладається саме на батьківщині. Бо, оригінальна рецептура буде ефективною тільки з дотриманням багатолітніх традицій.
За останні кілька десятків років попит на італійський продукт зріс. Це пояснюється просто: справжні поцінювачі якості обирають оригінальне. А широкий вибір сирів просто змушує стати гурманом.
На півночі і на півдні, на сході і на заході Італії, виготовляють неперевершені, а головне особливі сорти сиру. Піцу, пасту, улюблений Тірамісу (і це перші страви, які пришли на думку) не можливо уявити без них. Понад чотириста видів виготовляють майже у всіх італійських регіонах. Найпопулярніші з них, ви можете купити на нашому сайті.
Знайомство з сирною продукцією інтернет магазину Pesto
Для того, щоб ви краще орієнтувались у виборі сирів, розкажемо про них конкретно. В нашому магазині ви можете спробувати:
- Ементаль
- Маздам
- Пармезан та Грана подано
- Брі
- Камембер
- Моцарелла
- Маскарпоне
Солодкуватий, твердий Ементаль, виготовляють з коров’ячого молока. Батьківщиною цього ніжно горіхового сиру прийнято вважати швейцарський Берн, що розташовується в долині річки Емме. Відноситься до категорії напівварених сирів. Пікантний на смак, бочкоподібної форми. Характерною рисою цього виду є достатньо помітні порожнини, (дірочки), які утворюються в процесі сквашування.
Маздам – за смаковими та зовнішніми якостями нагадує Ементаль, але відрізняється у ціні. Цікавий солодкувато-горіховий присмак користується популярністю в істинних гурманів. Дозріває такий сир порівняно швидко, в середньому близько чотирьох тижнів. М’який, з високим відсотком вологості. Отримується такий сорт в процесі натурального дозрівання. Батьківщина – Нідерланди.
Пармезан та Грана подано
Приємний, не гострий на смак Пармезан вважають королем сирів. Зерниста, щільна структура. Для його приготування використовується знежирене молоко корів, які годувалися виключно травою і сіном. Термін дозрівання: від року до трьох. Прекрасним доповненням до вина стане Грана подано. Злегка солонуватий, зернистий сир з горіховими нотками.
Брі – готується з парного коров’ячого молока. Структура однорідна жовтуватого кольору. Присутня характерна біла пліснява. Гострий, кислуватий на смак.
М’який з грибним смаком Камамбер, дозріває близько 20-ти днів. Готується з сирого коров’ячого молока та спеціальної плісняви.
Моцарелла – мабуть, найпопулярніший кампанійський вид сиру. Форма – кругла, м’який з кислувато-ароматним смаком та тонкою кіркою. Готується один день. Має легкий присмак мускусу.
Маскарпоне - вершковий, кремоподібний сир. Використовується для приготування десертів, зокрема Тірамісу. Солодкий ніжний на смак. Для його приготування беруться вершки з високим відсотком жирності.
Вас цікавить смачний та якісний продукт прямо з Італії? Якщо так, то будьте впевнені, що в нашому магазині ви придбаєте тільки перевірений товар від брендових виробників. У нас діє гнучка система знижок та доставка по всій Україні.