Цейлонська кориця - найдорожча і найцінніша за своїми смаковими якостями, благородна кориця, яку ще називають циннамон. Вирощують цей вид кориці на Цейлоні, в Індії, Індонезії, Бразилії, Гвіані, Індонезії, на Реюньоне і Мартініці.
Володіє цейлонська кориця солодкуватим, трохи пекучим смаком і ніжним ароматом.
Тільки для повного їх розкриття, потрібно вживати корицю не в жирних і солодких пирогах, а щодня додавати по щіпці до кави, сиру, соку i десертiв.
Взагалі в кулінарії приправляють корицею найрізноманітніші страви - як м'ясні, так і борошняні, і солодкі.
Завдяки своєму унікальному заворожливому аромату, чудовому смаку і позитивною дією на здоров'я людини, цейлонська кориця займає лідируюче положення на світовому ринку прянощів.