• Нарізка салямі Salchichon Subirats 100г

Нарізка салямі Salchichon Subirats 100г

Код товару: U34713
  • Виробник: Subirats
  • Наявність: Продано
  • 100грн

Сальчичон – класичний іспанський продукт, що подає до столу кожна іспанська господиня. Цей вид сирокопченої ковбаси дуже популярний в Іспанії, оскільки салчичон має дивовижний смак та аромат, які не залишать байдужими жодного дегустатора. Салчичон є одним з різновидів салямі, на вигляд і смак трохи нагадує чоризо (також сорт іспанської ковбаси). До складу салямі Subirats Salchichon Extra входять добірні інгредієнти – свіже свиняче м'ясо, сало та спеції, серед яких обов'язково є сіль, перець, мускатний горіх, трохи коріандру та гвоздики. Завдяки такому міксу спецій фарш добре просочується їх ароматом, і в результаті ковбаса виходить досить смачна, ароматна і дуже пряна. Насичений червоний колір м'яса розбавляють білі вкраплення сала. Дрібні шматочки сала роблять ковбасу Subirats Salchichon Extra м'якшою та жирнішою.

Салями Subirats Salchichon Extra виготовляється в умовах строго дотримання температурного режиму та рівня вологості. Дрібно рубаний свинячий фарш задобрюють сумішшю спецій і залишають на добу, щоб він добре просочився ароматом приправ. Потім його поміщають у натуральну оболонку для дозрівання, яке триває в середньому від півтора до двох місяців. За цей час на поверхні оболонки встигає утворитися шар білої плісняви, яка не є шкідливою. Салями Subirats Salchichon Extra рекомендується нарізати тонкими скибочками, щоб максимально точно відчути її смак.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано      Добре
Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі