Маслини без кісточки Maestro de oliva 280г
U87624

Маслини без кісточки Maestro de oliva 280г

Маслини без кісточки Maestro de Oliva у ваговій категорії 280 г - це вишуканий продукт, який приправ..
48грн
Оливки чорні Linea Blu з кісточкою 900г
U88176

Оливки чорні Linea Blu з кісточкою 900г

Чорні оливки Linea Blu - одна з наших фірмових страв!Чорні оливки Linea Blu цінують за ніжний см..
215грн
Оливки чорні без кісточки Domashni 300мл
U87625

Оливки чорні без кісточки Domashni 300мл

Чорні оливки ТМ "Домашні продукти" мають збалансований насичений смак, щільну м'якоть і високий вміс..
42грн 58грн
Оливки чорні з кісточкою Selezione Di Palo 900г
U88177

Оливки чорні з кісточкою Selezione Di Palo 900г

Справжні натуральні чорні оливки у розсолі безцідного пластикового відраЗберігати в прохолодному..
268грн
Чорні оливки без кісточок Fragata 300 гр
SN0481

Чорні оливки без кісточок Fragata 300 гр

Огляд Оливки Fragata чорні без кісточки 350 грІспанські чорні оливки Fragata продаються в усьому..
84грн
Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)

Про популярність чорних оливок говорять джерела середньовічної Італії. Там в монастирях ще в XII - XIII століттях знали кілька десятків страв з маслин. Їх вміли солити, в'ялити, маринувати, розтирати в пасту, які дійшли і до наших днів. Також ці чорні ягідки використовували в медицині.

На сьогоднішній день застосування оливок в кулінарії настільки багатогранне, що не один святковий стіл не обходиться без цього продукту. Оливки використовують для прикраси блюд, входять до складу великої кількості закусок і салатів, на основі оливок готують різноманітні соуси. Крім цього додають в піцу і пироги, подаються як самостійна закуска до вин. Середземноморська кухня, яка по праву вважається основоположницею у використанні оливок, салати з яких завоювали серця гурманів усього світу.

Чорні оливки- збираються, коли оливка повністю дозріла або трохи пізніше. Залежно від виду сорту чи регіону виростання можуть мати різні відтінки: червонясто-чорні, чорні з фіолетовим відливом, темно-фіолетові.

Чорні оливки або як у нас їх ще називають маслини є невід'ємною частиною середземноморської кухні, яку використовують як для прикраси блюд, так і в якості їх повноцінного компонента. Дрібні оливки використовують при приготуванні холодних закусок і салатів, середні - для піци або пасти, а великі частіше фарширують. Чорні оливки зазвичай подають до м'яса, дичини (вони також часто входять до складу овочевих паст і соусів), їх також подають як самостійну закуску. Вони ще добре поєднуються з винами, гармонують з рожевими і білими винами.

З цими оливками можна приготувати безліч смачних салатів, прекрасні закуски, начинки для піци. Вони додадуть пікантності гарячим стравам. Хороша гастрономічна «компанія» до чорних оливок- свіжий сир, холодне біле м'ясо, зелений салат.

У нас Ви можете купити чорні оливки за доступною ціною, які ми доставляємо з Італії без посередників.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі