• Хлібно-томатний суп

Інгредієнти Для: 6 порцій

  • Сіль морська за смаком
  • Часник 3 зубка
  • Базилік 1
  • Олія оливкова 9 столових ложок
  • Помідори черрі 500 г.
  • Багет французький часниковий 1 штука
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Томати у власному соку 2 за смаком

Інструкція  Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Цілі помідори черрі наколоти ножем, 1 зубчик часнику дрібно порізати. Відокремити листя базиліка від стебел. Третина стебел дрібно порізати і змішати з помідорами і часником. Збризнути невеликою кількістю оливкової олії, викласти на деко і готувати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
  2. У велику каструлю влити 1-2 столових ложок оливкової олії, додати 2 зубчики подрібненого часнику і дрібно порізані стебла базиліка. Перемішати і готувати на повільному вогні близько хвилини.
  3. Додати томати разом з соком. Потрібно, щоб обсяг обох банок склав 1600 р. Одну з звільнилися банок (обсяг - 800 р.) наповнити водою і вилити в каструлю. Помідори розім'яти виделкою, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15 хвилин.
  4. Часниковий багет поламати на невеликі шматочки, кинути в каструлю і перемішати. Додати сіль і перець за смаком, а також листя базиліка.
  5. Деко з помідорами черрі вийняти з духовки. Помідори і весь сік, який утворився за цей час, додати в каструлю. Ретельно перемішати.
  6. Зняти каструлю з вогню, додати в суп 6-7 ложок оливково масла і перемішати. Розлити суп по тарілках.



 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі