• Італійський салат з баклажанів на грилі та томатів

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль морська за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Баклажани 6 штук
  • Олія оливкова стакан
  • Помідори черрі 1 стакан
  • Каперси 2 столові ложки
  • Цибуля зелена 2 штуки
  • Оцет бальзамічний 2 столові ложки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Петрушка рубана 3 столові ложки

Інструкція

  1. Розігрійте гриль або мангал.
  2. Нарізати баклажан на тонкі кухлі і змастіть оливковою олією. Викладіть на гриль і знову змастіть маслом. Смажте приблизно по 2 хвилини з кожного боку до м'якості і рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку і поломайте на невеликі шматочки. Перекладіть в сервірувальний посуд.
  3. Зверху викладіть розрізані навпіл черрі, дрібно нарізану зелену цибулю, каперси, подрібнений часник і петрушку.
  4. Змішайте оливкова олія з бальзамічним оцтом і збризніть салат. Посоліть і поперчіть. Акуратно перемішайте, не поламавши баклажани. Подавайте теплим або кімнатної температури.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі