• Панна-котта з прошарком варення

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукрова пудра з ваніліном 3 столові ложки
  • Жовток яєчний 1 штука
  • Желатин 5 г.
  • Вершки 33%-ві 200 мілілітрів

Інструкція Приготування ≈ 120 хвилин

  1. Желатин залити водою, дати набрякнути.
  2. Вершки і цукрову пудру в невеликій каструльці довести до кипіння (не кип'ятити), постійно помішуючи, щоб пудра розчинилася.
  3. Окремо змішати жовток і набряклий желатин, вмішати їх в вершки, не доводячи до кипіння.
  4. Процідити і розлити по креманках або келихах половину готової суміші. Поставити в морозилку на 10 хвилин. Залишилася суміш залишити в теплі.
  5. Дістати келихи з морозилки, викласти на застигле десерт тонким шаром варення, залити залишився сумішшю і поставити в холодильник на 1 годину.
  6. При подачі прикрасити варенням або ягодами.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі