• Теплий діп з артишоків

Інгредієнти  Для: 10 порцій

  • Часник 2 зубка
  • Майонез легкий стакан
  • Кайенский перець за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан тертий 2 стакани
  • Сіль велика за смаком
  • Цедра лимонна терта 2 чайні ложки
  • Серцевини артишоків консервовані 800 г.

ІнструкціяПриготування ≈ 30 хвилин

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. У блендері змішайте всі інгредієнти, залишивши 1 столову ложку пармезану, посоліть і поперчіть. Подрібніть до стану пюре.
  3. Перекладіть масу в 1 або 2 формочки і посипте пармезаном.
  4. Відправте в розігріту духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі