• Тепле карпаччо з яловичини

Інгредієнти  Для: 1 порції

  • Сіль 3 г.
  • Філе яловиче 70 г.
  • Олія оливкова 12 мілілітрів
  • Помідори черрі конфі 20 г.
  • Оцет бальзамічний 2 г.
  • Сир пекоріно-романо 15 г.
  • Артишоки 15 г.
  • Рукола 15 г.
  • Перець чорний мелений 1 г.
  • Соус цитронет 8 г.

Інструкція  Приготування ≈ 10 хвилин

  1. Змішати одну частину лимонного з трьома частинами оливкової олії.
  2. Тонко нарізати яловичину на слайсері - як карпаччо - і викласти на тарілку.
  3. Змастити оливковою олією (пензликом), посипати сіллю і перцем за смаком.
  4. Поставити в гриль-саламандру і готувати до напівсирого стану, поки м'ясо не стане характерного сіро-червоного кольору.
  5. Полити карпаччо соусом цитронет.
  6. Руколу, сир, нарізаний на слайсері тонкими пластинами, і скибочки артишоку заправити олією.
  7. Заправлені продукти викласти на карпаччо, прикрасити помідорами конфі, полити витриманим бальзаміком і посипати чорним перцем з млина.



     

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі