• Дуже шоколадні біскотті

Інгредієнти  Для: 10 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Жовток яєчний 1 штука
  • Сіль чайна ложка
  • Борошно пшеничне 1 стакан
  • Темний Шоколад 150 г.
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Сода чайна ложка
  • Ванільний екстракт 1 столова ложока
  • Какао-порошок стакан
  • Борошно грубого помелу 1 стакан

Інструкція Приготування ≈ 105 хвилин

  1. Розігрійте духовку до 160 градусів. Застеліть 2 дека папером для випічки.
  2. Розтопіть шоколад на водяній бані.
  3. У мисці змішайте обидві борошна, какао, розпушувач, соду і сіль. В іншій мисці збийте міксером яйця, жовток і цукор. Потім додайте ваніль і розтоплений шоколад. Після порціями введіть сухі інгредієнти, перемішуючи дерев'яною ложкою.
  4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте хвилину. Потім розділіть на 2 частини і скачайте з кожної ковбаски по 20 см завдовжки. Викладіть на приготовлені листи.
  5. Відправте в духовку на 20 хвилин, потім охолодіть 20 хвилин і поріжте злегка по діагоналі на тонкі скибочки.
  6. Викладіть шматочки на деко і запікайте ще 10 хвилин. Переверніть і відправте в духовку ще на 10-15 хвилин. Перекладіть на решітку і охолодіть.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі