- 25.10.2021 |
- roman |
- 4
Цей ситний салат, ідеально підходить для зайнятих домогосподарок, зберігається в холодильнику до трьох днів, і його можна перекласти ложкою в миску, коли ви зголодніли..
інгредієнти
- приблизно 900 г холодного вареного рису
- приблизно 400 г сирого рису
- 400 г тунця в джерельній воді
- 200 г заморожених петіт Пуа, розморожених
- 2 червоних перця, очищених картоплечисткою, очищених від насіння і нарізаних кубиками
- 3 помідори, нарізаних невеликими шматочками
- 5 дрібно нарізаних зелених цибулин
- пучок плоскої петрушки, нарізаної
- велика жменя зелених оливок з кісточками, крупно нарізаних (за бажанням)
- Майонез 4 ст.
- сік 1 лимона
- 2 столові ложки оливкової олії першого холодного віджиму
- 200г консервованої кукурудзи
Готуємо салат з тунцем
- Приготований рис, ймовірно, злипнеться, тому розкладіть його у великій мисці. Додайте тунець, потім додайте горох, перець, помідори, зелену цибулю, петрушку і оливки, якщо ви їх використовуєте.
- Перемішайте майонез, лимонний сік і оливкову олію і приправте за смаком. Накрийте миску харчовою плівкою або помістіть в великий пластиковий контейнер, і нехай ваші домочадці будуть самі обслуговувати себе, коли вони голодні.
Салат з рису з тунцем добре поєднується з
- Печивом