• Пенне з перцем та моцарелою

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста пенне 200 г.
  • Сир моцарела 200 г.
  • Листя салату 100 г.
  • Перець болгарський 100 г.
  • Базилік сушений 10 г.
  • Олія оливкова 20 мл.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.
  2. Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Готова страва: Пенне з перцем та моцарелою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі