- 30.11.2016 |
- admin |
- 2
Інгредієнти (2 порції)
- Масло кисло-вершкове 45 г.
- Спагеті 200 г.
- Олія оливкова 5 мл.
- Часник 20 г.
- Цедра лимона 10 г.
- Перець чилі 10 г.
- Креветки (салатні) очищені 300 г.
- Лимонний сік 1 ст. л.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.
- Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.
- Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.
- До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.