• Паста з часником і креветками

Інгредієнти (2 порції)

  • Масло кисло-вершкове 45 г.
  • Спагеті 200 г.
  • Олія оливкова 5 мл.
  • Часник 20 г.
  • Цедра лимона 10 г.
  • Перець чилі 10 г.
  • Креветки (салатні) очищені 300 г.
  • Лимонний сік 1 ст. л.

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.
  2. Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.
  3. Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.
  4. До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.

Готова страва: Паста з часником і креветками


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі