• Піца з інжиром і фундуком

Інгредієнти (4 порції)

  • Листкове тісто 400 г.
  • Інжир 4 шт.
  • Фундук 50 г.
  • Сир з блакитною пліснявою 150 г.
  • Часник 1 зубчик
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Помідори 6 шт.
  • Чебрець 1 ст. л.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
  2. Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.
  3. Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
  4. На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.

Готова страва: ​Піца з інжиром і фундуком

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі