• Італійське печиво з фундуком (без борошна)

Інгредієнти (10 порцій)

  • Фундук 400 г.
  • Цукор 250 г.
  • Білок яєчний 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Ваніль 5 г.

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. У блендері подрібнити горіхи (очищені і обсмажені) з цукром до стану борошна. Білки відокремити від жовтків. Білки збити з сіллю і цукром в пишну стійку піну. Духовку розігріти до 160°C.
  2. Обережно змішати білки і горіхову суміш. Довести тісто до однорідної консистенції. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20-25 хвилин.

Готова страва: ​Італійське печиво з фундуком (без борошна)

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі